molsa

 

 

 

Avís legal

1. Identitat del titular de la present web

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informem que el titular de "Molsa, botiga de roba" i del domini "www.molsa.es", és:

Núria Solà Caseny , d'ara endavant "Molsa, botiga de roba"

N.I.F. nº: (per consultar aquesta dada posi's en contacte amb nosaltres)

Adreça: C/ Craywinckel 2, 08022 Barcelona

Telèfon: 93 417 54 48

Correu electrònic:   molsa.contacte(arrova)gmail.com

 

2. Condicions generals d'ús d'aquest lloc web

2.1. Objecte i àmbit d'aplicació Les presents condicions generals d'ús, regulen l'accés, navegació i ús d'aquest web site així com les responsabilitats derivades de la utilització dels seus continguts tals com els textos, gràfics, dibuixos, dissenys, codis, programari, fotografies, música, vídeos, sons, bases de dades, imatges, expressions i informacions, així com qualsevol altra creació protegida per les lleis nacionals i els tractats internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial.  

2.2. Condicions accés i utilització dels serveis

-. L'accés a aquest web site té caràcter lliure i gratuït.

-. En tot moment, l'Usuari ha de realitzar un ús lícit dels serveis de la present web site, d'acord amb les presents condicions generals, la legalitat vigent, la moral i l'ordre públic així com les pràctiques generalment acceptades en Internet.

-. L'usuari garanteix que tota la informació aportada a través dels formularis de contacte inclosos en aquesta web és lícita, real, exacta, veraç i actualitzada. Serà exclusiva responsabilitat de l'usuari la comunicació immediata a "Molsa, botiga de roba" de qualsevol modificació que pugui donar-se en la informació subministrada.

-. L'usuari s'abstindrà de: introduir virus, programes, macros o qualsevol seqüència de caràcters amb la finalitat de danyar o alterar els sistemes informàtics d'aquesta web site i enllaços; obstaculitzar l'accés d'altres usuaris mitjançant el consum massiu de recursos; captar dades incloses en aquesta web i enllaços amb finalitat publicitària; reproduir, copiar, distribuir, transformar o posar a la disposició de tercers els continguts inclosos en aquesta web i enllaços; realitzar accions a través dels serveis inclosos és aquesta web i enllaços que puguin lesionar la propietat intel·lectual, secrets industrials, compromisos contractuals, drets a l'honor, a la imatge i la intimitat personal de tercers; realitzar accions de competència deslleial i publicitat il·lícita.

2.3 Protecció de Dades

En compliment de l'establert en la "Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal" li informem que l'emplenament de qualsevol formulari existent a la pàgina "http://www.molsa.es" o la remissió d'un correu electrònic, així com prémer el "click" de "acceptar" o "enviar" respectivament, implica l'acceptació d'aquesta política de privadesa, així com l'autorització a "Molsa, botiga de roba" al tractament informàtic de les dades personals que ens faciliti. Les dades de l'usuari s'emmagatzemaran en un fitxer automatitzat propietat de "Molsa, botiga de roba" i seran utilitzats per a la gestió de les seves observacions i/o sol·licituds, per donar-los resposta, si escau, així com per mantenir-li informat dels serveis i novetats que s'estimi que puguin ser del seu interès i que es posin a la disposició dels nostres Clients, usuaris de la pàgina i/o del públic en general, per mitjans tradicionals o per correu electrònic o mitjà de comunicació electrònica equivalent. "Molsa, botiga de roba" es compromet a guardar la màxima reserva i confidencialitat sobre la informació que li sigui facilitada i a utilitzar-la, únicament, per a les finalitats indicades, així com manifesta complir amb la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades Personals.

3. Drets de propietat intel·lectual i industrial

"Molsa, botiga de roba" és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial de tots els elements que integren www.molsa.es, incloent la marca, nom comercial o signe distintiu. En particular i a títol no limitatiu, estan protegits pels drets d'autor, el disseny gràfic, codi font, logos, textos, gràfics, il·lustracions, fotografies, sons i altres elements continguts en lloc web. En cap cas l'accés o navegació en aquesta web , implica renúncia, transmissió o llicència total o parcial de "Molsa, botiga de roba" per a ús personal a l'usuari sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial. Per això, la reproducció, copiat, distribució, comercialització, transformació, reutilització, comunicació pública i en general, qualsevol altra forma d'explotació, de tot o part dels continguts d'aquesta web , sense autorització expressa i per escrit de "Molsa, botiga de roba", constitueix una infracció dels seus drets de propietat intel·lectual i/o industrial.

4.Responsabilitats i garanties

-. "Molsa, botiga de roba" no garanteix la licitud, fiabilitat, utilitat, veracitat o exactitud dels serveis o de la informació inclosa en aquest web site, a causa que aquesta allotja en el seu contingut enllaços a altres web sites, per tant exclou qualsevol responsabilitat directa o indirecta per danys i perjudicis de tota naturalesa, derivada de la navegació lliure en el seu web o altres enllaçades amb la mateixa.

-. "Molsa, botiga de roba" declara que ha adoptat les mesures tant tècniques com a organitzatives, que dins de les seves possibilitats i l'estat de la tecnologia, permetin el correcte funcionament de la web així com l'absència de virus i components nocius, no obstant això no pot fer-se responsable de: de l'absència d'errors en aquests continguts ni la correcció de qualsevol defecte que pogués ocórrer; de l'absència de virus i/o altres components nocius en www.molsa.es, i filials; de la inexpugnabilidad de les mesures de seguretat que s'han adoptat; dels danys o perjudicis que causi qualsevol persona que vulneri els sistemes de seguretat d'aquesta web.

-. "Molsa, botiga de roba" es reserva el dret a suspendre temporalment i sense previ avís, l'accessibilitat a www.molsa.es amb motiu d'operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

-. Dels enllaços a altres pàgines web que existeixin en aquest web site, "Molsa , botiga de roba", no assumeix cap responsabilitat, ja que no té cap tipus de control sobre els mateixos, sent la seva finalitat, informar a l'usuari d'altres fonts d'informació, per la qual cosa l'usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d'ús que regeixin en els mateixos.

-. "Molsa, botiga de roba" no es responsabilitza de l'ús que els usuaris puguin fer dels continguts i serveis inclosos en el seu web. En conseqüència no garanteix que l'ús que els usuaris puguin fer dels continguts i serveis referits, s'ajustin a les presents condicions generals d'ús, ni que ho facin de forma diligent.

- Aquest web site conté un mostrari de productes que comercialitza "Molsa, botiga de roba", per tant el fet de mostrar-ho en aquest web site no implica ni la seva disponibilitat ni el seu permanent estoc, sense que això obligui al seu titular de mantenir vigent qualsevol dels productes que es mostren, ja que solament es mostren a títul orientatiu.

5. Durada i modificació

-. "Molsa, botiga de roba" es reserva el dret a modificar, total o parcialment, les presents condicions generals d'accés publicant els canvis en www.molsa.es i en el seu apartat "avís legal". Així mateix podrà efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el lloc web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta, com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats.

-. Amb independència del que es disposa en les condicions particulars, "Molsa, botiga de roba" podrà donar per acabat, suspendre o interrompre, en qualsevol moment sense necessitat de preavís, l'accés als continguts de la pàgina, sense possibilitat per part de l'usuari d'exigir indemnització alguna. 6. Legislació i jurisdicció Les relacions establertes entre "Molsa, botiga de roba" i l'usuari es regiran pel que es disposa en la normativa vigent sobre la legislació aplicable i la jurisdicció competent. No obstant això, per als casos en els quals la normativa prevegi la possibilitat a les parts de sotmetre's a un fur, "Molsa, botiga de roba" i l'usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, se sotmeten als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

 

 

tornar inici Tornar Inici